Miért is van erre nekünk szükségünk? Erre nekünk az utca emberének semmi szükségünk sincs. Ezzel is csak lehúznak minket. Csak néhány ember kitalált magának valami bevételi forrást amit másokkal fizettetnek meg. Arról nem beszélve, hogy nem is teljesítik minden esetben az elvállalt kézbesítést. Mellesleg meg a postától igyekeznek elvenni egy szolgáltatást amivel már nagyon rég óta a posta foglalkozik.

A címzettől elvárják, hogy szabadságot vegyen ki, hogy várhassa a futárt – néha órákig. Ez csak engem dühít? - Ők meg néhány percet képtelenek várni az adott címen. Ha egyáltalán odadugják az orrukat.

Eddig is ha tudtam elkerültem a futáros kézbesítést, de néha nincs más választásom. Most se volt. Viszont eddig olyan tapasztalatom se volt, hogy meghazudtol és ide se dugja az orrát.

Egész pontosan az történt, hogy reggel ránéztem a számítógépre, hogy mikorra várhatom a futárt. Akkor még semmi sem volt róla. Uram bocsá' elmentem reggelizni. Egy óra múlva amikor ismét ránéztem a gépre látom, hogy elvileg már volt is nálam a futár, csak megtagadtam a csomag átvételét. Felhívtam, hogy mi is van akkor? Azt mondta, hogy itt volt, de nem csengett az adott kaputelefon, a telefonomon meg nem található előfizető. Akkor hogyan tudtam volna felhívni? Miért elvárás az, hogy legyen számítógépem is meg telefonom is? A kaputelefon meg tökéletesen működik. Lementem leellenőrizni.

Azt ígérte, hogy még délután hozza a csomagomat. Ezt is már ismerem. Ebből a délutánból még soha nem lett semmi.

Engem csak simán dühít, de akinek tényleg szabadságot kell kivenni miatta azt jobban kell – kéne, hogy mérgesítse – szerintem. Csak én látom ezt így? Senki másnak nem okoz gondot? A plusz pénz se amit elkérnek a kézbesítésért? Vagy másnak az is mindegy? Nem számít az az 1000-1500Ft?