Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

S.O.S.  Segítsetek!!!!!!!!!

Segítsetek!!!!!!!!!!

Milyen eljárás, hogy egy egy hete műtött magatehetetlen, állandó fájdalmakkal küzködő , combig begipszelt lábú – még véletlenül se járógipsz – beteget hazaküldenek a kórházból és naponta csak másfél órára adnak mellé segítséget? Hétvégén meg egyáltalán. Azt meg egyáltalán nem is veszik figyelembe, hogy a mellette lévő egyedüli családtag is mozgáskorlátozott.

Örülök, hogy magamat el tudom látni, nem hogy egy szakszerű ápolásra szoruló beteget.

Kitől lehet segítséget kérni? - Valódi segítséget ami nem csak a nevében segítség.

Ezt nevezik betegellátásnak?

Így még annyi időre se tudom magára hagyni amíg bevásárolni megyek. Vagy ráadásként éhhalálra is ítélnek?

 

0 Tovább

Ezt nevezik egészségügynek?

Most mit tegyek, mi a megoldás?

Milyen eljárás, hogy egy egy hete műtött magatehetetlen, állandó fájdalmakkal küzködő , combig begipszelt lábú – még véletlenül se járógipsz – beteget hazaküldenek a kórházból és naponta csak másfél órára adnak mellé segítséget? Hétvégén meg egyáltalán. Azt meg egyáltalán nem is veszik figyelembe, hogy a mellette lévő egyedüli családtag is mozgáskorlátozott.

Kitől lehet segítséget kérni? - Valódi segítséget ami nem csak a nevében segítség.

Ezt nevezik betegellátásnak?

Így még annyi időre se tudom magára hagyni amíg bevásárolni megyek. Vagy ráadásként éhhalálra is ítélnek?

 

0 Tovább

 is egy trükkös csaló?

Éppen elmúlt a szeretet ünnepe, eljött a vízkereszt ideje. Végre véget értek az év végi ünnepek. Az új év beköszöntével beköszöntött hozzám egy új szerelem reménye is.

Az egyik már régen elfelejtett társkereső oldalról értesítést kaptam, hogy valaki írt nekem. Megörültem, bár kétségeim voltak. Azt írta, hogy már rég óta tetszem, ezért segíteni akar nekem. Fura kezdés, de kíváncsivá tett. Gondoltam úgy is ráérek találkozzunk hátha megtudok valami többet is. Egy kávézóban találkoztunk. Meglepett, hogy a férfiak többségével ellentétben egész jól elbeszélgettünk - anélkül, hogy szexbe torkolt volna. - Legalábbis két mondatnál többet, és azt se harapófogóval kellett kihúzni belőle. Azt is megtudtam, hogy miben akar nekem segíteni. Megörültem, mert amióta kicseréltettem az ablakaimat megbántam, hogy nem tetettem föl redőnyt. - Akkor még nem is volt gyanús, hogy honnan tudja ezt. - Azt mondta, hogy most még ár emelés előtt kell föliratkozni, a csere később is lehetséges. Megbeszéltük, hogy elmegy a papírokért aztán feljön hozzám lemérni az ablakaimat. Mivel még üres a lakásom még egy toll sem volt ott. Azt természetesen ő sem hozott, holott tudta, hogy kelleni fog. Viszont ceruza volt nála. Azzal töltötte ki a megrendelőlapot. Természetesen a cégbélyegző se volt nála. Akkor még én is átsiklottam fölötte. Akkor kezdett gyanússá válni amikor mindjárt be is kellett fizetni az előleget, és még mindig hittem neki. Erre mondják, hogy azért, mert hinni akartam, és ezt használják ki a csalók. Persze ez csak este jutott el az agyamig. Szerencsére másnap is írt még, hogy akar még találkozni velem. Megörültem, hogy talán van remény, hogy hivatalossá tegyük a papírt. Megírtam, hogy találkozhatunk ha hozza a cégbélyegzőt és hivatalossá tesszük a megrendelést. Belement. Eljött, hivatalossá tette a megrendelésemet, még egy üveg bort és egy desszertet is hozott. Szexről pedig egy szó se esett. Ez nagyon meglepett. Vajon mit akarhat? Másnap ez is kiderült. Természetesen úgy, hogy adni akart nekem még egy biztonsági ajtót is. Ekkorra már egyre jobban felébredt bennem a gyanú. Még néhány napig írogatott a társkereső oldalon, de végül csak föladta. Igaz, nem magától. Ő még erőlködött tovább, hogy legalább adjak neki kölcsön. Egészen addig amíg megírtam, hogy neki egy pénzes nő kell aki el tudja tartani. Ekkor talán már érezte, hogy esetleg valami nem úgy fog elsülni ahogy elképzelte.

Nem tudom mit csináljak. Jelentsem az oldalon? Mire mennék vele? Még jó, hogy a megrendelésem már érvényes. Rajta a cégbélyegző is.

0 Tovább

GLS csomagfutár

Miért is van erre nekünk szükségünk? Erre nekünk az utca emberének semmi szükségünk sincs. Ezzel is csak lehúznak minket. Csak néhány ember kitalált magának valami bevételi forrást amit másokkal fizettetnek meg. Arról nem beszélve, hogy nem is teljesítik minden esetben az elvállalt kézbesítést. Mellesleg meg a postától igyekeznek elvenni egy szolgáltatást amivel már nagyon rég óta a posta foglalkozik.

A címzettől elvárják, hogy szabadságot vegyen ki, hogy várhassa a futárt – néha órákig. Ez csak engem dühít? - Ők meg néhány percet képtelenek várni az adott címen. Ha egyáltalán odadugják az orrukat.

Eddig is ha tudtam elkerültem a futáros kézbesítést, de néha nincs más választásom. Most se volt. Viszont eddig olyan tapasztalatom se volt, hogy meghazudtol és ide se dugja az orrát.

Egész pontosan az történt, hogy reggel ránéztem a számítógépre, hogy mikorra várhatom a futárt. Akkor még semmi sem volt róla. Uram bocsá' elmentem reggelizni. Egy óra múlva amikor ismét ránéztem a gépre látom, hogy elvileg már volt is nálam a futár, csak megtagadtam a csomag átvételét. Felhívtam, hogy mi is van akkor? Azt mondta, hogy itt volt, de nem csengett az adott kaputelefon, a telefonomon meg nem található előfizető. Akkor hogyan tudtam volna felhívni? Miért elvárás az, hogy legyen számítógépem is meg telefonom is? A kaputelefon meg tökéletesen működik. Lementem leellenőrizni.

Azt ígérte, hogy még délután hozza a csomagomat. Ezt is már ismerem. Ebből a délutánból még soha nem lett semmi.

Engem csak simán dühít, de akinek tényleg szabadságot kell kivenni miatta azt jobban kell – kéne, hogy mérgesítse – szerintem. Csak én látom ezt így? Senki másnak nem okoz gondot? A plusz pénz se amit elkérnek a kézbesítésért? Vagy másnak az is mindegy? Nem számít az az 1000-1500Ft?

 

0 Tovább

NEVEZETT

Orvosoknak nevezett egyének

gyógyításra esküdtek.

Mégis úgy érzem

sokszor csak kísérleteznek.

Megoldásokat keresnek

amiket már tudniuk kellene.

Mert az ember nem a kísérlet eszköze,

Részükre már megoldások kellenek,

mert ők nem kísérleti egerek.

Eladók és más nevezettek, nem jobbak ők se.

Úgy rángatják az embereket,

mintha valamiben is hatalmuk lenne.

Vezetőink se többek mint más emberek.

Csak a helyzet éppen nekik kedvez.

Vagy csak jól tudják kihasználni a lehetőségeket.

 

0 Tovább

helyesiras

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />